Duratech logo


 
 
   
kokous
Duratech Oy on high tech alan yritys, joka toimii tietoliikenteen, tietojenkäsittelyn ja elektroniikan, eli IT-tekniikan alalla. Toimintamme on suunnittelua, ohjelmointia, valmistusta, asennusta ja huoltoa, tuotetukea sekä maahantuontia ja vientiä. Duratech nimi muodostuu pyrkimyksestämme tehdä luotettavia (Dura-) korkeanteknologian (tech) ammattituotteita. Toimintamme käsittää maailmanlaajuisesti myytyä tietoliikenne- ja turvallisuuselektroniikkaa ja tietoliikenneohjelmistoja. Suurin osa liikevaihdostamme tulee nykyisen ohjelmistotuotannosta ja puhelinjärjestelmien eri osista. Suunnittelutoiminnasta on lisää suunnittelusivuilla.

Pääkonttorimme on Espoossa, Suomen piilaaksossa. Olemme hyvien logistiikkaketjujen yhteydessä ja lähellä markkinoita. Duratechilla on omia tuotteita, kuten Flexmat informaatiojärjestelmä. Myymme myös suunnittelu- ja valmistuspalveluja. OEM-projektit ja yhteistyöprojektit ovat tervetulleita. Edustamme tuotesivuilla olevia merkkejä. Asiakkaitamme on lähinnä eturivin tietoliikenneyrityksiä ja -operaattoreita.

Duratech Oy toimii osana suurta verkkoyhteisöä . Se koostuu alansa parhaista yrityksistä. Siksi voimme skaalata toimintaamme hyvin nopeasti ja tarjota kilpailukykyisesti kaiken kokoisia projekteja. Samalla tarjoamme omien alojensa asiantuntijoiden parasta tietotaitoa ja kokemusta. Tehokkaiden tietoliikenneyhteyksien takia toimimme yhteistyökumppaneidemme kanssa kuin yksi iso organisaatio saman katon alla. Tällaisia ovat mm. piirilevytehdas, kokoonpano, komponenttitoimittajat, konepaja,  muut alihankkijat ja taloushallintomme. Duratechilla on myös hyvät yhteydet tutkimusmaailmaan. 

Duratechin tuotteiden ja palveluiden kokonaiskotimaisuusaste on hyvin korkea. Duratech kuuluu Suomalaisen työn liittoon ja on kantanut Suomen avainlippua yli 10 vuotta. Yritämme ylläpitää korkean teknologian yritystoimintaa Suomessa ja tarjota parempaa tulevaisuutta. Suomea haastaa nyt mm. globaali kilpailu, yritysjärjestelyt  ja kallis politiikka. "Tiedät kyllä miksi kannattaa ostaa suomalaista".
 

 
Avainlippu
  Tavoitteemme
 
 

Meille on tärkeää tehdä jokainen asiakkastaamme tyytyväiseksi kanta-asiakkaaksi. Kun asiakkaamme hymyilee, hymyilemme mekin. Etsimme ja keksimme yhdessä markkinoille helposti myytäviä ja luotettavia ratkaisuja.  Kilpailuvalttina käytämme viimeisintä ja myös hyväksi havaittua teknologiaa.

Kestävän teknologian Duratech-ratkaisut ovat myös ympäristöystävällisiä ja täyttävät tarpeelliset direktiivit.


Yhteystiedot

Postiosoite Merenneidontie 26 C, 02320 Espoo
Espoon asiakastoimisto Kuunsäde 3A, 02210 Espoo
Puhelin 09 - 8094950  ,  Huoltopäivystys 0400-444590
   
Yleinen email salesat
   
Espoon asiakastoimisto Karttalinkki