Duratech logo
Palvelut

Markkinointihenkinen tuotekehitysosastomme tekee visioistasi totta. 

Onko sinulla tuoteidea, joka pitäisi toteuttaa ? Tarvitsetko heti lisää voimaa, mutta kätesi on sidotut nykyisiin projekteihin ? Haluaisitko, että joku hoitaisi kokonaan pienemmät, mutta tärkeät projektit ja tuotteet ?
Jos vastasit kyllä, ota meihin yhteyttä email  sales a duratech.eu   .

Myymme suunnittelu-, valmistus- ja konsultointipalvelua. Toimitamme avaimet käteen ratkaisuja dokumentteineen ja ohjeineen sopimuksen mukaan. Pystymme tarjoamaan kaikenkokoisia valmistuseriä. Kysy lisää ja pyydä tarjous !

Olemme erikoistuneet yritysjärjestelmiin, ohjelmointiin, elektroniikan ja laitteiden kokonaisvaltaiseen suunnitteluun ja valmistukseen, tietokoneisiin,  tietoliikennetekniikkaan ja antenneihin,  puhelinvaihteisiin, kuulutus- ja  kulunvalvontajärjestelmiin ja raskaan ympäristön laitteisiin (marine, military, teollisuus).

Huollamme ja asennamme toimittamamme laitteet ja annamme koulutusta.leaders Avainlippu piirilevy

 
OHJELMISTOSUUNNITTELU

Windows: MS Visual Studio, C/C++/C#, .NET, Java, Basic, Asm, OLE, Postgres, MySql, MSSql, TCP/IP,  SSL/TPS, serial,  Managed code, Qt, Nokia C++, Linux (Unix), gcc, PC, (Dos). Internetin yli hajautetut verkot ja järjestelmät.
Sulautetut järjestelmät,m
ikrokontrollerit, ARM, Renesas, Microchip, Intel, ST, Arm, IVR, DSP, algoritmit, äänen ja videon käsittely, kompressio ja kryptaus, mpeg *,  Automaatiokontrollerien ohjelmat, Web-systeemit. Mobiililaitteet, Compact NET, Windows Mobile, Android.

INTERNETSUUNNITTELU
Expression Web, Corel, Xara. Javascript, WAP, XML, xDSL, VoIP, TCP/IP, UDP, VPN, PDF, sivujen valmistus, käyttöohjeet,  kotisivujen ylläpito tuotteiden osalta.Yleensä tuotamme tuotetukisivustot.

ELEKTRONIIKKASUUNNITTELU
CAD/CAM/CAE, elektroniikan piiri- ja piirilevy-suunnittelu, PowerPCB & PowerLogic, Mentor PADS, Number One,  AutoCad, design, käyttöliittymät, teholähteet, antennit,  GSM, GPS,EMC, ETSI, EU-direktiivit, WWW, WAP, ISDN, R2,analog, E&M, asynch, V.24, CTR, SMS, smart cards,USB, CAN, Interbus, analogiset ja RF-systeemit,  Lattice, Altera, VHDL/HDL,  ispGAL, flash, PA-laitteet, puhelinjärjestelmät,  MIL-normit, laiva-elektroniikka.

MEKANIIKKASUUNNITTELU
Mekaniikan 3D CAD-suunnittelu, sivuaalinen ja käyttöliittymän suunnittelu .Muoviosat, akryylit ja PC, ulkoinen design, käyttöliittymät, dokumentointi ja käyttöohjeet, , polymeerit, komposiitit, liimat, muotit, ohutlevykotelot, demolaitteet ja demosalkut.

Tuotamme itse myös prototyyppi- ja piensarjoja laboratoriossa ja pajassamme. Suuremmatkin kokoonpanot onnistuvat alihankkijoidemme avustuksella.Tarjoamme OEM-mahdollisuuden tuottaa asiakkaan tuotemerkillä sopimuksen mukaan.

AUTOMAATIO
Koneenrakennus ja suunnittelu. Edustamme automaation valtamerkkejä, kuten Mitsubishi, Bosch, SKF. Eräät projektimme liittyvät älytalojen automaatioon ja turvallisuusratkaisuihin, joita käytetään avohoiton ja palvelutalon tarpeisiin.
 

HUOLTO, ASENNUS JA KOULUTUS SEKÄ KONSULTOINTI
Asennamme, huollamme ja koulutamme kaikkia myymiämme laitteita sekä suunnittelemme järjestelmät. Huollamme esimerkiksi Alcatel ja Rinox -puhelinjärjestelmiä ja Megavoice-sarjaa ja voip-ratkaisuja, tietoverkkoja. Toimitamme myös avaimet käteen verkkoratkaisuja yrityskäyttöön, joihin usein liittyy puhelin-, voip-, gsm-, operaattorin valinta, konsultointi, laitevalinta ja kaapelointiratkaisut. Lisäksi hoidamme omia patentteja ja oikeuksia.

TIETOJÄRJESTELMÄT
Kirjanpito, reskontrat, projektinhallinta, tarjouslaskenta, työryhmäratkaisut. Talossamme on hyvä kirjanpidon ja taloushallinnon asiantuntemus.

VIDEOTUOTANTO
Talossa  on boadcasting tasoinen digitaalinen videotuotanto lähinnä tuotemainoksia ja koulutusta varten. Teemme  mainos- ja koulutus- sekä käyttöohjevideoita. Videoista voidaan tehdä versiot esimerkiksi internet-jakelua varten tai  DVD levyt tai
myymälään 25 cm valokuvakehyksiin.
Käytössämme on mm. Adoben Premier / Audition / Encode -ohjelmisto. Ympäristössä vain mielikuvitus on rajana. Videoitamme pyörii esimerkiksimarketeissa automaattisina myyntimiehinä ja henkilökunnan koulutusvideoina. Videot voidaan linkittää myös kotisivuihin video streaming - tekniikalla. Digitaalisella audioeditoinnilla voidaan tehdä korkeatasoiset ja kuuluvat äänitteet Megavoice tiedotelaitteisiin.

MARINE JA AJONEUVO PROJEKTIT
Yksi osaamisalueemme on  vaativan ympäristön laitteet merenkäynnin ja liikenteen olosuhteissa, joissa vaaditaan erityistä mekaanista, vesitiiveyden, syövyttävän vaikutuksen, käytettävyyden ja ulkonäön huomioonottamista. Kokemusta on myös koneensuunnittelupuolelta. Laitteitamme on esimerkiksi arktisissa ulko-olosuhteissa, sairaala-  ja sotilasympäristössä.


REFERENSSEJÄ
Asiakkaitamme ovat mm. suuret teleoperaattorit, laitemyyjät, laitevalmistajat, projektiasiakkaat.
Asiakkaitamme ovat mm. kunnat ja  puhelinlaitokset.

Esimerkkejä toimituksista on seuraavassa :
Kulunvalvonta-puhelinvaihdeliitäntä, puhelinvaihteen jonovastausjärjestelmä, kuulutusjärjestelmäliitäntä puhelinvaihteesta, puhelinvaihdeliitäntä kuulutusjärjestelmästä, evakuointijärjestelmä kuulutusjärjestelmässä, puhelinjärjestelmien tyyppihyväksyntiä ja
muutoksia, hakkurivirtalähteitä, lineaarivirtalähteitä, uusia antennityyppejä, ajoneuvohälyttimien suunnittelua ja hyväksyntiä, puhelinvaihteiden suunnittelu- ja hankinta-konsultointeja, ATK-järjestelmän suunnittelu- ja hankintakonsultointia, LCR-ohjelmointeja
puhelinvaihteisiin ( Alcatel, Panasonic), laivojen puhelin-, kuulutus- ja hälytysjärjestelmät ja audioviestien digitaalinen editointi. Yrityksen tietojärjestelmän kokonaistoimitusten suunnittelua ja toteutusta: reskontrat, kirjanpito, projektinseuranta ja tarjouslaskenta, asiakasrekisterit. Puhelinvaihteen informaatiojärjestelmän suunnittelu ja toteutus. 
Ohjelmien kehitystä C++ / Basicillä. Koulutus- ja tuotetukivideoeditointi. Mainosvideoita. Internesivustoja. Wap ja Internet -sivustoja. Kirjapainoalan automaatioratkaisujen suunnitteluja.