duratech logo

   Postiosoite     Merenneidontie 26 C, 02320 Espoo  Espoon toimisto       <Kuunsäde 3A, 02230 Espoo
   Puhelin  09-8094950 / Huoltopäivystys 0400444590 Yleinen sähköposti    salesat

 


kuva FlexmatClientfi
  operatorA  

    Flexmat on monipuolinen ja eri puhelinpalvelimiin sopiva informaatiojärjestelmä ja yhteensovitusjärjestelmä. Se toimii mm.
    Alcaltelin, Avayan ja EADS/Matra-järjestelmissä ja on saatavissa muihinkin.


Pantel 

Ovipuhelimia löytyy eri käyttöön. Ne on varustettu kunnon mekaniikalla. Alumiininen tyylikäs valurunko sopii ulko- ja sisäkäyttöön. Ovipuhelimessa  voi olla koodilukko tai sillä voi soittaa eri pikavalintoihin, kuten eri yrityksiin.  Saatavissa on myös VoIP-versio, Voip-kameralla, videokameralla, erikoistiivis hankaliiin olosuhteisiin ja edulliset versiot metallinäppäimistöllä tai muovikotelolla.
  
 
 
GSM gateway

GSM gateway
Tällä voidaan soittaa vaihteesta  suoraan GSM verkkoon ja säästää paikallisverkkomaksu ja GSM-puhelun hinta.

Asiakaspalvelu paranee, koska puhelut voidaan reitittää työntekijän puhelimesta kännykkään taloudellisesti. Tämä vähentää myös vaihteenhoitajan työtä.  Kun vaihteesta  soitetaan GSM-puhelimeen, laite muistaa mistä alanumerosta yritettiin soittaa GSM-numeroon. Jos ei vastata ja GSM-puhelin soittaa takaisin, laite välittää puhelun viimeksi soittaneelle alanumerolla.

 
 

Avainlippu
 
Megavoice 2000
Megavoice 2000 on monipuolinen tiedotuslaite, josta on useita versioita. Yleisin on siirtovastaaja, joka vastaa puheluun, antaa tiedotuksen ja siirtää puhelun vastauspaikkaan. Näin voidaan rakentaa vaihteeseen jonovastausjärjestelmä.

Megavoice 2000 toimii myös tiedotuslaitteena, yötiedotteena tai välittäjän ruuhkavastaajana.  Liitäntälaiteversio liittää vaihteen kuulutus-järjestelmään. Se voi antaa myös tiedotteen pakko-ohjatusti. Atis-versio antaa tiedotteen soittajalle ulkopuolisesta audiosta. Laite toimii myös VoIP-järjestelmissä.